Стало відомо про те, що в Запоріжжі злодії під виглядом контролерів почали грабувати людей. Місцевим порекомендували бути більш пильними.

Таким чином, повідомляється, що в Комунарському відділенні правоохоронців, що в Запоріжжі, звернувся із заявою пенсіонер. Він заявив про те, що його пограбували. Потерпілий розповів, що невідома жінка представилася контролером «Заворожьеоблэнерго», і під приводом перевірки лічильників проникла в квартиру чоловіка.

У Запоріжжі контролер вкрала у пенсіонера гроші, фото: скріншот з відео

У результаті, поки пенсіонер відволікся, жінка вкрала у нього гроші. Сума досить велика. 9700 в гривнях, а також ще близько чотирьохсот доларів. Тепер, пенсіонер залишився без заощаджень, які він довго відкладав.

За даним фактом співробітники правоохоронних органів відкрили кримінально справу, і тепер, коли аферистку знайдуть, їй загрожує позбавлення волі від трьох до шести років. У поліції вже зайнялися її пошуками, і тепер це лише справа часу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Закликаємо бути уважними і не пускати в дім невідомих осіб У разі, якщо необхідно надати доступ до лічильника, не полінуйтеся - зателефонуйте в організацію, представник якої до вас завітав, і запитайте, чи працює там цей чоловік. Ви витратите п'ять хвилин, але вбережете свої кошти.

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів оббирала довірливих українців одним телефонним дзвінком - "Алло, банк на дроті"

Як повідомляє портал «Знай.іа В Дніпрі накрили мережу студій фільмів для дорослих - заробляли шалені гроші під носом у Філатова

«Знай.іа писав, що В Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів" - квартиру на продаж, господаря - в "рабство"