Стало відомо про те, що у Миколаєві жінка почала кусати санітара за те, що у дитини підозра на коронавірус.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в одній з лікарень міста Миколаїв. Жінка накинулася на медичний персонал. Найбільше дісталося однією з санітарок. Її сильно покусали.

Стався цей вибух агресії після того, як стало відомо про те, що у дитини жінки є підозра на коронавірус, тому його потрібно госпіталізувати. Все це було в інфекційній лікарні.

Жінка з Миколаєва покусала лікарів, фото: скріншот з відео

Дев'ятирічна дівчинка була привезена в лікарню на машині швидкої допомоги. У неї були всі симптоми, які говорили про те, що це цілком може бути той самий китайський вірус.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Головний лікар закладу Світлана Федорова говорить про те, що мати дівчинки досить буйно відреагувала на цю новину. Почала істерично кричати, кидатися на персонал, а одну з санітарок і зовсім покусала.

Вмовляння лікарів не допомогли, і мати забрала можливо хвору дитину додому. Пізніше, співробітники правоохоронних органів пояснили в чому причина такої поведінки жінка – вона хотіла залишитися там з дитиною, але, їй не дозволили, пославшись на протокол.

Дитина таки був залишений в лікарні. За матір'ю з дитиною додому поїхали патрульні і сімейний лікар. Їх аргументи подіяли: хвору таки повернули в лікарню. Дитині надають допомогу.

Нагадаємо, МОЗ однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. іа писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.