Стало відомо про те, що депутат із Запоріжжя пропонує заборонити двірникам прибирати вулиці з самого ранку. Здіймають пил.

Таким чином, повідомляється, що в Мелітополі Запорізької області, місцевий депутат виступив з абсурдною ініціативою. Він намагається заборонити двірникам прибирати вранці. Він вважає, що в такий спосіб вони здіймають пил, у якій є якісь частинки коронавіруса.

У Запоріжжі хочуть заборонити двірникам працювати, фото: РИА-Мелітополь

Такий запит Мелітопольський міська рада отримала від місцевого депутата Володимира Рыбченка. Про таку ініціативу розповів ria-m.tv.

Депутат скаржиться, що двірники, які прибирають вулиці міста, роблять це надто ретельно. В результаті, в повітря можуть піднятися бактерії, і навіть китайський вірус.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він посилається на те, що в Європі це починають робити тільки тоді, коли на вулиці є мінімум людей, а не коли зупинки заповнені до відбою.

Директор комунального підприємства Чистота, Володимир Морозівський говорить про те, що в літній час двірники починають працювати з 5 ранку. Спочатку прибирають центральні вулиці, а потім, в 8-9 ранку починають прибирати вулиці збоку.

Також, він зазначив, що пил двірники не підіймають, так як працюють з вологими інструментами.

"Вночі, коли на парковках немає машин, ми прибираємо кишені на проїжджій частині, а вдень тротуари. Тротуари вночі прибирати не зможемо, бо техніка заважати людям відпочивати", – каже директор КП Чистота.

Нагадаємо, з 10 червня в Україні відкриють бази відпочинку у рамках переходу на наступний етап умякшения карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua курортний сезон у Запоріжжі під загрозою зриву через карантину

Також Знай.иа писав, в Україні відновлюють роботу закладів культури