Стало відомо про те, що підприємці з курортної Крилловки, що в Запорізькій області, попередили про шахрая, у якого тату розп'яття на руці.

Таким чином, повідомляється, що під час курортного сезону в Кирилівку поспішають не тільки добросовісні люди, але, і аферисти. Вони, як раз таки їдуть для того, щоб заробити грошей на ні в чому не винних відпочиваючих і місцевих жителів.

У Кирилівці розгулює аферист, фото: скріншот

Підприємці селища скаржаться на те, що до них заїхав чоловік з татуюванням у вигляді розп'яття на руці, і він усіх кидає на гроші. Бере товар, тримає його в руках тривалий час, після цього заговорює продавця, ховає гроші, а той дає здачу.

У Кирилівці розгулює аферист, фото: скріншот

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Скільки людей вже стали його жертвами – невідомо, але про цю історію розповів підприємець Іван Смирнов, щоб інші не повелися на гачок шахрая. Є його фотографія, за якою можна дізнатися злодія. На вигляд зрозуміло, що чоловік вже не молодий, тільки от навіщо йому це робити.

Нагадаємо, в цьому році поліція посилила патрулювання Кирилівки Нацгвардейцами. Вони прочісують не тільки центр селища, але і коси Федотову, Пересип.

Нагадаємо, раніше хакер з Полтави зламав водоканал і списав борги за комуналку

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Запоріжжі продавали квартири небіжчики

Також, "Знай.иа" писав, що у Львові нахабний аферист виманив у пенсіонера "похоронні" гроші