Стало відомо про те, що в Азовському морі в'єтнамський порося влаштував заплив. Справжнє морське «свинство».

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явився забавний ролик, яким поділилися очевидці. На одному з пляжів міста Бердянськ Запорізької області, туристи помітили свиню.

В'єтнамський порося, якого звуть Жора, пірнав у прибережні хвилі, грав з піском, а також рився п'ятачком у пошуках чогось. На відео видно, як йому це подобається, і він робить це вперше.

Місцеві жителі говорять про те, що таке відбувається не в перший раз, а Жора там досить частий гість. Всі з нетерпінням щоразу чекають, коли ж він прийде, і дуже радіють, коли це все-таки трапляється.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зоологи кажуть про те, що в природі цей підвид свинок, дуже люблять воду.

Нагадаємо також, що раніше, в Маріуполі кілька кудлатих свиней прийшли на один з міських пляжів, чим дуже повеселили місцевих жителів.

Спочатку свиней помітили в приватному секторі - вони походжали біля житлових будинків в районі Виноградної коси, в селі Приморське.

Потім тварини попрямували до води. За словами очевидців, вони нікого не чіпали, вони взагалі не звертали увагу на відпочиваючих, трохи повеселилися на березі, після чого пішли по своїх справах.

Нагадаємо, любов не підконтрольна розуму – незвичайна дружба між тваринами різних видів.

Як повідомляв портал Знай.иа, чоловік залишив багатомільйонний спадок двом слонам.

Також портал Знай.иа писав, що екзотичні морські свинки зустріли несподіваних друзів серед котів.