Стало відомо про те, що температура в маршрутках міста Запоріжжя досягла аж 50 градусів тепла.

Таким чином, повідомляється, що температура повітря в громадському транспорті Запоріжжя досягає 50 градусів, і при цьому страждають не лише пасажири, які проводять там не більше години в день, а водії, які знаходяться там весь робочої день. Вони буквально «плавляться» за кермом.

Так, своїм обуренням поділився в одному з міських пабликов водій муніципального автобуса.

«Кажуть, спекотно влітку працювати? Ні, не чув, щоб жарко було, зовсім не чув, взагалі холодно, мерзнемо і працюємо…», – розповів він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

При цьому примітно, що при такій температурі в транспорті, сильно підвищується ризик аварій, так як водії можуть легко отримати сонячний удар, і втратити свідомість під час водіння.

В Україну прийде атмосферний фронт у вівторок, 7 липня, який принесе потужні дощі в більшості регіонів, зокрема в західних. При цьому східна частина країни постраждає від нестерпної спеки.

Відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила про ймовірності утворення смерчів. Погода приготувала неприємний сюрприз.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.