В Запоріжжі повісили портрет поплічника Сталіна. Про це розповів ветеран АТО В'ячеслав Зайцев на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він повідомив, що по вулиці Таганської з'явився білборд з Павлом Судоплатовим і розповів, що з'явилися повідомлення про ще один такий по дорозі на Бабурку.

“Повісили сталінську катюгу Судоплатова на Таганській. Альо, Служба безпеки України? Кажуть, що такий саме висить по дорозі на Бабурку.” - написав В'ячеслав Зайцев.

Повідомлення В'ячеслава Зайцева, скріншот: Facebook

Підписники Зайцева не могли пройти повз і залишили свою думку в коментарях до публікації. Багато висловили невдоволення з цього приводу і розповіли, що бачили банери з Судоплатовим і в інших районах міста.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"А народ наш терплячий, серйозно - "таганська"?!", "Що пишуть на банері? Реквізитів виконавця і замовника немає?", "І навпроти гармати біля Дніпрогесу", "Так, вже три таких банера по місту. Судоплатов родом з Мелітополя.", "На підйомі з набережної на Лермонтова теж бачила цю гидоту" — написали користувачі мережі.

Коментарі до повідомлення В'ячеслава Зайцева, скріншот: Facebook

Коментарі до повідомлення В'ячеслава Зайцева, скріншот: Facebook

Павло Анатолійович Судоплатов (7 липня 1907, Мелітополь — 24 вересня 1996, Москва) — радянський розвідник, диверсант, співробітник ОГПУ (пізніше НКВС — НКДБ), перед арештом у 1953 році — генерал-лейтенант МВС СРСР. Ліквідував керівника ОУН Євгена Коновальця, організував ліквідацію Льва Троцького.

Під час Великої Вітчизняної війни, очолював 4-те управління НКВС, брав участь в організації мінування стратегічних об'єктів в період оборони Москви, диверсійної діяльності проти німецьких військ на Кавказі, стратегічних радіо ігор з німецькою розвідкою.

Судоплатов безпосередньо керував діяльністю на окупованій німецькими військами Західній Україні партизанського загону спеціального призначення Дмитра Медведєва.

У 1953 році був заарештований, засуджений на 15 років позбавлення волі, повністю відбув покарання і був реабілітований лише в 1992 році.

Банер з Судоплатовим у Запоріжжі, фото: Facebook В'ячеслав Зайцев

Нагадаємо, що українці повісили "Закон про мову" в центрі Києва

Як повідомляв портал "Знай.uа" над англійським стадіоном цілу годину кружляв літак з банером

Також,"Знай.uа" писав, що окупанти в Криму стали посміховиськом через помилки у привітанні