Стало відомо про те, що військовослужбовець збоченець із Запоріжжя прокомментироввал інцидент з нападом.

Таким чином, повідомляється, що підозрюваний говорить про те, що він ні на кого не нападав, а діти, які подали проти нього побили, всі брешуть і самі його побили.

У Запоріжжі взяли коментар у військового збоченця, фото: Актуально

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в понеділок ввечері, 6 липня, чоловік затягнув тринадцятирічного дитину в під'їзд, щоб здійснити оральний сек за гроші. А за годину до цього, жертвою став шістнадцятирічний підліток. Про це пише інформаційний портал "Актуально"

Співробітниками правоохоронних органів було встановлено, що тут є вина військового з Чернігова, якому 34 роки. Після цього йому оголосили підозра про вчинення злочину.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місцеві жителі були впевнені в тому, що збоченець спостерігав за дітьми, і не просто так вибирав дітей, а ретельно стежив за кожним.

Журналістам вдалося його знайти і взяти коментар щодо інциденту. Той розповів, що ніякого нападу на дітей не було. А стосовно синців, він розповів, що як раз таки діти його і побили.

В поліції за фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 156 КК України — Розбещення неповнолітніх.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.іа" в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.іа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.