Стало відомо про те, що у депутата Запорізької обласної ради виявили яхту за 6 мільйонів гривень.

Таким чином, повідомляється, що депутат Запорізької обласної ради, Андрій Гогунський в минулому році придбав собі моторну яхту для подорожей, і її вартість на даний момент практично 50 тисяч гривень.

Андрій Гогунський, який є членом партії «Батьківщина», а також керує фермерським господарством «Токмачане», задекларував даний вид водного транспорту ще в минулому році. Про це повідомляє інформаційний портал "Факти Запоріжжя".

Депутат із Запоріжжя набрехав в декларації, фото: Факти Запоріжжя

На початку вересня минулого року, депутат придбав собі BRIG № 570, 2016 року випуску, вартість якої 50 тисяч гривень, а вже через тиждень він придбав ще один, Aquanaut Privelege 1250 AK, 2007 року випуску. При цьому, вартість цього водного транспорту така ж.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найбільше цікавить вартість, яка стоїть у декларації. Справа в тому, що максимальний платіж в 2019 році міг бути 50 тисяч гривень. За нормами були встановлені граничні суми, які проводяться через банківські установи.

Депутат із Запоріжжя набрехав в декларації, фото: Факти Запоріжжя

Аналогічна ситуація і з задекларованою вартістю катери з підвісним двигуном Brig Navigator 570, яка за даними з відкритих джерел, перевищує 15 тисяч доларів США, або 400 тисяч гривень.

В інтернеті можна знайти багато інформації стосовно Aquanaut Privelege 1250 AK, і найцікавіше, що її вартість далеко не 50 тисяч гривень, а від 200 тисяч євро, або ж 6 мільйонів гривень. Мабуть, депутат із Запоріжжя хотів всіх провести, але, зробити це не вийшло.

Нагадаємо, більше половини українців не задоволені президенством Зеленського

Як повідомляв портал Знай.иа ″слуги народу″ на засідання Ради гаряче обговорюють алкопаті

Також Знай.иа писав, рейтинг Зеленського всього за місяць знизився на 9 відсотків