Злодюжку-гурмана з Мелітополя покарали за вчинення злочину. Про це розповіли в районному суді Мелітополя.

Повідомляється, що 25 вересня минулого року, в одному із супермаркетів АТБ в місті Мелітополь, місцевий житель вирішив побалувати себе делікатесами і спробував винести з магазину дві баночки лососевої ікри вартістю 184 гривні за штуку і дві пляшки шампанського по 285 гривень за штуку.

Ікру і шампанське чоловік заховав у куртці і попрямував до виходу. Охоронці АТБ спрацювали оперативно і затримали його при спробі піти з товарами не заплативши.

Пізніше з'ясувалося, що чоловік вже фігурував у подібних злочинах і раніше був двічі засуджений за крадіжку.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Кілька днів тому над злодюжкою відбулося засідання районного суду Мелітополя, на якому по цій справі винесли вердикт згідно ст. 185 Кримінального кодексу України.

Підсудний не заперечував своєї провини, зізнався у злочині і висловив каяття. Також чоловік пообіцяв незабаром влаштуватися на офіційну роботу і розповів, що його кохана вагітна.

Суд Мелітополя проявив гуманність по відношенню до дрібного злодюжки і призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі умовно.

Нагадаємо, що молодий тернополянин загубив собі життя "поховальними" грошима пенсіонерки

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Польщі на крадіжці великої суми зловили двох українців

Також,"Знай.uа" писав, що у Києві банда ромів тероризує перехожих