Стало відомо про те, що на пляжах Запоріжжя знову знайшли кишкову паличку. Фахівці просять уникати купання у таких місцях.

Таким чином, повідомляється, що результати лабораторних досліджень показали, що на запорозьких пляжах завелася «кишкова паличка». Про це повідомляє Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я.

На пляжах Запоріжжя виявили кишкову паличку, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що купатися в таких місцях не потрібно, так як це може зашкодити здоров'ю, і навіть небезпечно для життя. Подібна ситуація спостерігається і на всіх пляжах столиці, міста Київ. Там так само рекомендують утриматися від таких розваг, і поберегти здоров'я.

У столичному управлінні Госпродпотреб службі провели дослідження щодо проб води в київських водоймах, а саме там, де завжди найбільше туристів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У підсумку виявилося, що індекс лактопозитивной кишкової палички був сильно підвищений. А це означає, що купатися на таких пляжах не тільки заборонено, але, і може бути небезпечно для життя. Тому, поряд з водою були змушені вивісити жовтий прапор.

Дослідження було проведено Київським лабораторним центром Міністерства охорони здоров'я. Як тільки стали відомі результати дослідження, про це відразу ж повідомили Київську міську державну адміністрацію, а також комунальне підприємство стосовно утримання та експлуатації земель водного фонду столиці.

Нагадаємо, раніше у Броварах вихователька заразила дітей китайським вірусом

Як повідомляв портал "Знай.иа", вулиці Львова повністю забиті сміттям.

Також Знай.иа" писав, що тернополян атакують кліщі.