Стало відомо про те, що на одному з пляжів Запоріжжя відпочиваючі злякалися величезної змії. Все було знято на камери смартфонів.

Таким чином, повідомляється, що в суботу, 11 липня, на пляжі Запоріжжя, який розташований в Приморську, відпочиваючі побачили на березі велику змію. Вона спочатку плавала вздовж берега, а потім вона виповзла на сушу і налякала всіх відпочиваючих, які перебували в той момент там. Про це повідомляє інформаційний портал "РИА-Мелітополь".

Варто відзначити, що в цьому році, змії – досить часте явище в Азовському морі. Їх там можна побачити часто. Ховаються в основному під камінням, плавають уздовж берега, а також, полюють на маленьку рибу і гризунів.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Більшість, кому пощастило зустрітися з ними, думають, що це гадюки, але, фахівці говорять про те, що сусідство курортникам складають водяні вужі. Вони абсолютно не небезпечні для людей, тому що їх укус не виділяє жодної отрути.

Набагато більшу загрозу для змій несуть люди. Місцеві жителі і туристи активно винищують водяних вужів, називаючи їх «шаховими гадюками» чи «гібридами вужа і гадюки».

До речі, степові гадюки, які так само досить часті гості цього краю, не люблять морську воду.

Нагадаємо, перелякану українку атакувала скажена змеюка - причаїлася і накинулася, як бійцівський пес.

Як повідомляв Знай.иа, на Львівщині слизька бестія атакувала перелякану жінку - чекала всю ніч на порозі.

Знай.иа писав, дніпрянка ледь не стала жертвою ненажерливого монстра з крильцями.