Стало відомо про те, що злива в Запоріжжі перетворила вулиці на ріки. Люди не можуть спокійно пересуватися по вулиці.

Таким чином, повідомляється, що вулиці Запоріжжя ніби перетворилися на річки ще вчора, в понеділок, 13 липня. З-за того, що в місті був сильний злива, затопило маршрутку, люди чекали рятувальників на вулиці.

А між іншим, у деяких місцях вода була по коліна. З-за того, що рух громадського транспорту виявилося практично неможливим, були утворені величезні пробки.

Постраждали і деякі заклади, але найбільше-саме ті, які розташовуються в підвальних приміщеннях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потоп є навіть на дамбі, яка знаходиться в районі Пушкіна, і дороги на вулиці Щкольной. Потоп паралізував рух будь-якого транспорту, так як він не зміг нормально рухатися з-за величезних калюж.

Також, підвищилася в той день і ймовірність ДТП на дорогах. На вулиці Анголенка ввечері однієї вже відбулося, а що в інших районах, поки невідомо.

Варто відзначити, що за останні кілька днів в Україні сильно зіпсувалася погода, практично всю територію країни заливає. Однак, синоптики говорять про те, що ближче до кінця тижня ситуація повинна схаменутися.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.