Стало відомо про те, що на запорізькому курорті п'яний чоловік почав стріляти просто так за маленьким дітям.

Таким чином, повідомляється, що діти безтурботно грали у дворі одного зі спальних районів міста Бердянськ. Як раптом невідомий чоловік почав стріляти з вікна власної квартири по дітям, які в цей момент були на вулиці. Про це пише інформаційний портал «Про.Бердянськ».

У Запоріжжі чоловік почав стріляти в дітей з вікна, фото: ПроБердянск

Стався цей випадок у понеділок, 13 липня, ближче до вечора за адресою Волонтерів 67. Очевидці одразу ж викликали на місце співробітників правоохоронних органів, які й затримали підозрюваного чоловіка.

За фактом події ведеться розслідування. Які були мотиви у стрільця – невідомо. Можливо, йому не сподобалося, що діти голосно веселяться на вулиці. Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що під Запоріжжям, у місті Токмак, на зупинці громадського транспорту сталася бійка, яка переросла у стрілянину. Про це розповіли в поліції області.

Як наголошується, зупинка, на якій стався інцидент, розташована на перетині вулиць Володимирської та Ковальського. Там посварилися троє чоловіків, які затіяли між собою бійку. Під час конфлікту двоє з його учасників погрожували третій вогнепальною зброєю.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв Знай. ua у Львові поліцейські врятували закривавленого 23-річного водія.

Також Знай. іа писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.