Стало відомо про те, що в Запоріжжі пацієнтка психлікарні напала на молоду дівчину.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в місті Запоріжжі, у вівторок, 14 липня. На вулиці Руставі пацієнтка, у якої були психічні відхилення напала на молоду дівчину.

У Запоріжжі психбольная напала на дівчину, фото: скріншот з відео

Постраждала просто проходила повз, і зовсім не очікувала того, що її зараз почнуть душити. Як стало відомо пізніше, дівчину з психічними відхиленнями тільки днями виписали зі стаціонару психіатричної лікарні.

До речі, варто зазначити, що у зв'язку з останніми нововведеннями, на період карантину, всі пацієнти, у яких є якісь відхилення з психікою, повинні проходити лікування вдома.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Така ситуація – яскравий приклад негативних наслідків непродуманої медичної реформи. Не всі пацієнти, які змушені покинути стаціонар психіатричної лікарні, можуть лікуватися амбулаторно, – повідомили медики швидкої допомоги.

До речі, відомо, що сімейні лікарі Запоріжжя не мають ніякої спеціальної підготовки для лікування таких пацієнтів.

Дівчина, яка стала жертвою відразу ж написала заяву у відділення поліції за фактом нападу. На щастя, сильних ушкоджень вона не отримала, і на щастя, залишилася жива.

Нагадаємо, що молодий тернополянин угробив собі життя "поховальними" грошима пенсіонерки

Як повідомляв портал "Знай.иа", до Польщі на крадіжку великої суми зловили двох українців

Також,"Знай.иа" писав, що у Києві банда ромів тероризує перехожих