Стало відомо про те, що нещодавно в Запорізькій області вибухнув новий скандал, пов'язаний з козаками, які, як відомо, мають проросійські погляди.

Таким чином, повідомляється, що вони незабаром почнуть патрулювати по Мелітополю, а зовсім скоро візьмуть під охорону державний кордон. Інформаційний портал «УНІАН» вирішив розібратися в цій ситуації, і чому вони активізувалися прямо зараз.

Варто відзначити, що як тільки в Україні почалася війна, саме Мелітополь і став так званої штаб-квартирою проросійських сил.

Олександр Панченко, фото: УНІАН

І ось, зовсім нещодавно в місті знову активізувалися козаки. Чоловіки передпенсійного віку, які називають себе «запорізькими козаками», наділи однакову форму і кирзові чоботи, обвішалися картонними медалями і орденами.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Очолює цей рух Олександр Панченко, який добре відомий жителям Мелітополя. Він називає себе отаманом, і чекає чи не найбільше, коли прийде Путін.

Під час анексії Кримського півострова Олександр Панченко зі своїми підлеглими також там знаходився, і допомагав у всьому.

Під час недавнього відкриття козацької канцелярії цей самий Олександр Панченко заявив, що козаки його куреня будуть нарівні з Національною поліцією України патрулювати місто і відловлювати правопорушників. Також, вони хочуть, щоб у них був контроль над українським кордоном. Це все нагадує події шестирічної давнини.

Вкинула їх у шок не тільки місцевих жителів, але і поліцію, яка не збирається з ними патрулювати місто.

Прояв різних угруповань це вже досить тривожний дзвінок для України, про це говорять як військові, так і політичні експерти.

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинули, інші поранені: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу і звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"