Стало відомо про те, що у того, хто стріляв по дітях чоловікові був знайдений цілий арсенал зброї. Він міг нашкодити не тільки дітям, але і всьому дому.

Таким чином, повідомляється, що боєприпаси були знайдені під час обшуку, які провели співробітники правоохоронних органів. Серед цілого арсеналу зброї також були і гранати, так що він міг нашкодити кому завгодно, і навіть цілого будинку.

Як виявилося пізніше, п'яному чоловікові просто не сподобалося, що діти, які гралися на вулиці, сильно голосно шумлять, і він вирішив їх злегка налякати, що ледь не призвело до трагедії.

Нагадаємо, що діти безтурботно грали у дворі одного зі спальних районів міста Бердянськ. Як раптом невідомий чоловік почав стріляти з вікна власної квартири по дітям, які в цей момент були на вулиці. Про це пише інформаційний портал «Про.Бердянськ».

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Стався цей випадок у понеділок, 13 липня, ближче до вечора за адресою Волонтерів 67. Очевидці одразу ж викликали на місце співробітників правоохоронних органів, які й затримали підозрюваного чоловіка.

За фактом події ведеться розслідування.

Який термін йому загрожує і що з ним буде, поки що невідомо, однак батьки наляканих дітей налаштовані вкрай рішуче проти нього.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

33-річна жінка померла від отриманої травми на місці події. Її чоловік у момент інциденту перебував у будинку.

Як повідомляв Знай. ua у Львові поліцейські врятували закривавленого 23-річного водія. Львівські поліцейські врятували двадцятитрирічного чоловіка, який після сварки з дружиною сів за кермо і хотів покінчити з собою.

Приблизно о 3 годині ночі на вулиці Науковій співробітники правоохоронних органів помітили автомобіль Volkswagen, який робив досить дивні маневри на дорозі з автомобілем.

Також Знай. іа писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.

Відомо, що він ліг на залізничні рейки і чекав поїзда. Цей інцидент стався на станції Підзамче.