Стало відомо про те, що в Запоріжжі забрав жінку цілим потоком води під час зливи. Їй дивом вдалося врятуватися.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 13 липня, в Олександрівському районі міста Запоріжжя. Йшла сильна злива, і одну з перехожих, яка йшла по вулиці, величезний потік води звалив на асфальт і почав забирати в «річку», яка утворилася в результаті зливи на вулиці Святого Миколая.

Ролик був опублікований на сторінці «Ridne.ZP» у соціальній мережі Instagram.

Перехожі швидко кинулися рятувати жінку, і разом з нею ледь не стали жертвати сильного потоку води. Стихія продовжує вирувати. Незважаючи на деякі втрати, у вигляді взуття, а також декількох інших речей, жінку вдалося витягнути з новоутвореної «річки».

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Постраждала жінка відбулася на щастя лише саден і подряпинами, її життя абсолютно нічого не загрожує, так як перехожим вдалося вчасно її витягнути з води.

В останні кілька днів погода продовжує бушувати по Україні. Вулиці Запоріжжя ніби перетворилися на річки ще в понеділок, 13 липня. З-за того, що в місті був сильний злива, затопило маршрутку, люди чекали рятувальників на вулиці.

А між іншим, у деяких місцях вода була по коліна. З-за того, що рух громадського транспорту виявилося практично неможливим, були утворені величезні пробки.

Постраждали і деякі заклади, але найбільше-саме ті, які розташовуються в підвальних приміщеннях. Також, стало відомо, що жителі одного з будинків не могли вибратися з будинку, так як вхід в під'їзд затопило, і вранці жителям довелося самостійно розбиратися з цією проблемою.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.