Стало відомо про те, що у Запоріжжі жінка почала народжувати прямо в машині. Поліція прийшла на допомогу.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі, поруч з вулицею Космосу до екіпажу співробітників правоохоронних органів. Він їм розповів, що він їхав з дружиною в автомобілі, як раптом, у неї почалися перейми, прямо в салоні машини.

В Запоріжжі у породіллі почалися перейми прямо в автомобілі, поліція прийшла на допомогу, фото: скріншот з відео

Тому, її терміново потрібно відвезти в обласний перинатальний центр, а дороги до нього він не знає.

Співробітники поліції пішли на поступки їм, і супроводили машину майбутніх батьків до медичного центру, а щоб пологи не почалися прямо в дорозі, і доїхати до пологового як можна швидше, вони включили мигалки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

за кілька хвилин дороги, породілля була доставлена в перинатальний центр, і передана лікарям, щоб почати пологи. Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції міста Запоріжжя.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що два фельдшера бригади екстреної медичної допомоги прийняли пологи прямо в машині, не доїхавши до лікарні.

Про це повідомили у Харківському центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як стало відомо з повідомлення, не так давно, вночі о 1:45 у "швидку" надійшов виклик з приводу "Пологи" у смт Пісочин. Під час транспортування у вагітної почалися пологи. Два фельдшера бригади екстреної медичної допомоги, Абдимомунов Р. Т. і Пасічніченко А. С., прийняли пологи прямо в машині, не доїхавши до лікарні.

На щастя, і в першому і в другому випадку все закінчилося благополучано як для породіль, так і для новонароджених діток.

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі трирічний малюк випав з вікна - струс і реанімація

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зруйнований міст на Прикарпатті не пустив швидку до тяжко хворій жінці - мучилася в агонії і ледь не віддала Богові душу

Також «Знай.ua» писав, що "Вагітність, новонароджена дитина, вакцинація", - Комаровський негайно звернувся до мамам