Стало відомо про те, що спортсмен з Бердянська, що знаходиться в Запорізькій області, встановив національний рекорд, незважаючи на інвалідність.

Таким чином, повідомляється, що на початку червня Володимир Мойсей, приїхав у Київ на змагання, і підняв штангу, вага якої становила 250 кілограмів. При цьому, зробити це він зміг за допомогою однієї руки, так як друга була ампутована.

Спортсмен із Запоріжжя з інвалідністю побив рекорд України, фото: скріншот з відео

Про цю подію повідомив телеканал TV5. Володимир Мойсей, не маючи однієї з рук, поставив рекорд України, піднявши штангу вагою 250 кілограмів. Почав займатися він всього чотири роки тому, коли йому було 28.

Тоді він нічим не відрізнявся від інших спортсменів, поки не випало тяжке випробування на нього. У травні минулого року, поруч з містом Токмак він потрапив в аварію і отримав численні травми, втративши багато крові. Природно, що після лікарні, мова про порятунок руки вже не йшла.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Володимир відмовився від препаратів, які видаляють біль, і вже через кілька тижнів, як він був виписаний з лікарні, почалися посилені тренування.

Через півтора місяці йому провели ще ряд операцій, і він повернувся в Бердянськ, додому.

У серпні 2019, практично рівно рік тому, він знову почав займатися в спортзалі, постійно.

І в цьому році він пішов на рекорд, що, у нього власне і вийшло зробити. Ось, що називається справжня любов до життя. Його приклад показує, як важливо не здаватися, навіть якщо сталася якась трагедія. Головне – не здаватися.

Краща каратистка планети українка Анжеліка Терлюга не втрачає професійних навичок. Дівчина збила пляшку з голови хлопця, який виявився вищим за неї.

Спортсменка поділилася відео в своєму Instagram. Напарником для такого експерименту став підприємець Сергій Ходацький. Він на своїй сторінці опублікував повну версію епізоду.

Нагадаємо, раніше Терлюга завоювала золоту медаль на турнірі Karate1 Series A в Сантьяго (Чилі), повідомляє прес-служба УФК.

Як писав Знай.ua Анжеліка Терлюга утримує статус кращої каратистки світу у ваговій категорії до 55 кілограм.

Як повідомляв портал Знай.ua українські каратисти завоювали чотири медалі на ЧС в Чилі.