Стало відомо про те, що у запорізьких комунальників з'явилася нано технології, як правильно класти асфальт.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі комунальні служби почали класти асфальт в районі 9 міської лікарні.

На ролику, який опублікували в мережі, видно, як співробітники в помаранчевих жилетках з допомогою спеціального інструменту згладжують асфальт, але, роблять вони це в унікальний метод.

На цьому інструменті сидить ще один працівник, і два інших просто його елозят туди-назад. Що це дає, й справді так треба – невідомо. Можливо, вони просто захотіли розважитися у такий спосіб.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, що раніше в Запоріжжі після сильної зливи деформувався асфальт на одному з проспектів.

У понеділок, 13 липня, в Запоріжжі пройшла сильна злива. І в зв'язку з цим, проїжджу частину в районі перехрестя проспекту Соборної і Металурга просіла. В результаті деформувався асфальт.

Комунальні служби назвали попередню причин цього – не впоралася система зливової каналізації, масштабний ремонт якої місцева влада проводила менше року тому, що вже викликає питання. Місцеві збунтувалися.

Затоплені вулиці ледь не вбили і одну з жінок, яка просто поверталася додому. Їй дивом вдалося врятуватися.

Йшов сильний злива, і одну з перехожих, яка йшла по вулиці, величезний потік води звалив на асфальт і почав забирати в «річку», яка утворилася в результаті зливи на вулиці Святого Миколая.

Ролик був опублікований на сторінці «Ridne.ZP» у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.