В Запоріжжі поліція затримала неадекватного чоловіка, який лякав дітей. Про подробиці події передає новинний канал "Новини Запоріжжя" в Instagram, надавши відповідний відеоролик.

Повідомляється, що інцидент стався на минулих вихідних у Запоріжжі в Осипенківському мікрорайоні. За попередньою інформацією від свідків події, неадекватний чоловік бігав по вулиці з електрошокером у руках, лякаючи дітей. Він погрожував хлопцям якоюсь розправою.

Очевидці навіть не змогли припустити, що викликало таку агресію у чоловіка по відношенню до дітей. Але що було очевидно, так це необхідність втрутитися в ситуацію дорослим людям. Перехожі негайно викликали на місце події наряд поліції. Правоохоронці оперативно знешкодили зловмисника, поваливши його на землю і закувавши в кайданки.

Свідки зняли відеозапис моменту затримання неадекватного чоловіка. Обережно! На відео присутня ненормативна лексика.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Деякі користувачі мережі почали стверджувати, що подія відбувалася дещо інакше і затримали чоловіка з інших причин, однак подробиць події так і не надали. Хтось написав, що інцидент стався через те, що в області почали масово закривати психіатричні клініки, в зв'язку з чим на волю виходять неврівноважені люди.

"Чи то ще буде, псих інтернати реформують і скорочують. У Києві вже виписали більше тисячі душевно хворих, які не можуть себе контролювати ((" - пишуть в коментарях.

Коментарі під постом Новини Запоріжжя в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що в Мелітополі надто пильна бабуся вирішила убезпечити купання свого онука в море, прив'язавши його на поводок. Якщо малюка накриє хвилею, вона без проблем зможе його витягнути.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запорізькій області на базі відпочинку на Азовському морі виявили стафілокок.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі жінка почала народжувати прямо в машині. Поліція прийшла по допомогу, супроводивши породіллю до перинатального центру.