Стало відомо про те, що в Запоріжжі діти посадили на поводок лисицю, і почали її водити. Все, що відбувається було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що прогулянка з лисицею була відображена у Заводському районі міста Запоріжжя. Відразу кілька дітей прийняли рішення вигуляти лисицю. Поки що невідомо, вона домашня, або ж просто спіймана і посаджена на поводок.

Користувачі в мережі говорять про те, що ймовірність того, що лисиця була одомашенной – дуже маленька, і лисицю в такий спосіб лише вимучили. Про це пише інформаційний портал Новини Запоріжжя.

Лисиці все ж, якими б чарівними не були, є дикими тваринами, та можуть переносити сказ. Тому до такої фауні потрібно ставитися з особливою обережністю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Що було з лисицею далі - невідомо. Можливо, діти награлися, і відпустили її. На щастя, тварина не було агресивно, і все закінчилося добре.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Дніпрі двоє цуценят забрели на будівництво і потрапили в гарячу смолу. Про подробиці трагедії розповіли волонтери "ПРИТУЛОК для тварин "Друг" Дніпро" в Facebook.

У п'ятницю, 17 липня, на одному з будівництв Дніпра сталося нещастя – двоє цуценят забрели на територію і впали в гарячу смолу. Сторож, який став очевидцем події, швидко витягнув тварин і поклав на землю. Однак, смола почала швидко застигати, і щенята намертво прилипли до землі.

Людям з трудом вдалося отковирять тварин і передати волонтерам. Цуценят відвезли до ветеринарної цілодобову клініку, де лікарі відразу ж почали надавати допомогу, наскільки це можливо. Після, волонтери забрали їх додому і вимивали від смоли всю ніч.

Нагадаємо, що Дніпрі зооволонтер виявила на одному з дачних кооперативів цуценя, над яким шкуродери ставили досліди.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі Дніпропетровської області чоловік звернувся в поліцію за допомогою, оскільки на нього накинулася його ж собака.

Також Знай.иа писав, що під Кривим Рогом жителі вже кілька днів змушені терпіти огидний запах від водоймища, в якому масово загинула риба.