Стало відомо про те, що в Запоріжжі з фонтану дістали собаку, яка тонула. Все було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що з такою заявою в поліцію звернувся небайдужий перехожий. У прес-службі Патрульної поліції Запорізької області кажуть, що стався цей інцидент у дворі по вулиці Ломоносова.

Була виявлена собака, яка не могла вибратися з фонтану. Найімовірніше, тварина хотіла трохи охолодитися в спекотний літній день, але щось пішло не так, і воно потрапило в пастку.

Час для добрих новин

Час для добрих новин Сьогодні по допомогу поліції звернувся двірник та повідомив, що у дворі будинку по вулиці Лермонтова, бачить песика, який не може вибратись з фонтану. Прибувши на місце патрульні виявили собаку. Мабуть, чотирилапий вирішив охолодитися спекотного ранку, ось і забрався до фонтану, а от вибратись самостійно вже не вийшло. Разом з рятувальниками патрульні допомогли песику та звільнили з водяної пастки. На радощах песик пішов по-англійськи — не попрощавшись. Ми щиро дякуємо небайдужому заявнику за пильність та повідомлення.

Geplaatst door Патрульна поліція Запорізької області op Dinsdag 21 juli 2020

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце, допомогли собаці вибратися з «полону», і звільнили його.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про ще один інцидент, який стався з собакою в місті Дніпро.

1 липня під Дніпром стався одночасно курйозний і жахливий інцидент. В 6:50 ранку до служби порятунку надійшло повідомлення про застрягла в паркані собаці. Команда виїхала за адресою вулиця Полигонная в місті Нікополь виявили пса в безвихідній ситуації. Про це пише Дніпровська панорама з посиланням на ДСНС Дніпропетровської області.

Прес-служба рятувальників розповіла, що собака по кличці Рекс застрягла у хвіртці власного вольєра. Бажання знайти пригода і порадіти життю призвело до безвихідної ситуації. Тварина частково застрягло в прутах хвіртки. Господар самостійно не зміг допомога собаці і викликав рятувальників. Вони за допомогою спеціальних інструментів допомогли бідному Рэксу звільнитися з металевої пастки.

Нагадаємо, Знай писав, що в києві ворона стала візитною карткою ринку.

Пернатого мешканця ринку назвали Кирилом – це сіра ворона. Птах подружився з продавцями і користується великими привілеями.

Також Знай повідомляв, що в Тернополі собака і кіт працюють терапевтами.

В Тернополі кіт і собака працюють з дітьми з інвалідністю. Їх незвичайна робота полягає в грі з дітьми, а професія називається канистерапевт. Тварини працюють у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю.

Нещодавно Знай передавав, що кішка врятувала життя своєму господареві.

Влада однієї з японських префектур провели незвичайне нагородження. Нагороду отримала… Звичайна кішка! І дійсно, чотириногу красуню нагородили почесною грамотою і великим запасом котячого корму – те, що дійсно потрібно котику.