Стало відомо про те, що в Запорізькій області семирічний дитина потрапила до лікарні після укусу змії.

Таким чином, повідомляється, що даний інцидент стався в Якимівському районі міста. Семирічну дівчинку екстрено госпіталізували в лікарні після укусу змії.

В Запорізькій області маленьку дівчинку вкусила змія, фото: скріншот з відео

Про це повідомили в обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Сталося це все у вівторок, 21 липня. Потерпіла проживає в селі Тернівка, що в Якимівському районі Запорізької області.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер, семирічна дівчинка лежить в Акимівської районної лікарні, але, докладної інформації стосовно її самопочуття зараз немає. Вона повинна з'явитися трохи пізніше.

Також відзначимо, що в Запоріжжі і області активізувалися кліщі. Всього з початку сезону в лікарні міста звернулося 502 людини зі скаргами на укуси кліщів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про схожу історію, яка трапилася з мешканцем Львівської області. Він відправився в реанімації після укусу отруйної змії.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту населення львівської ОДА, у понеділок ввечері, 20 липня 2020 року, 39-річний чоловік був доставлений в лікарню з діагнозом “укус змії”.

Близько 18:50 год., у Сколевскую центральну районну лікарню в стані середнього ступеня тяжкості був госпіталізований житель Львова, 1981 року народження. Попередній огляд показав, що потерпілого р. Сколе вказівний палець лівої кисті вкусила змія.

Обставини події розслідуються.

Варто відзначити, що в цьому році змії все частіше стали з'являтися поблизу населених пунктів. Так, у ДСНС Львівської області раніше повідомили про ще один напад змії на місцеву жительку.

Нагадаємо, раніше у лісі біля села Пирятин, Жовква, знайшли мертвою 59-річну листоноші Галину Сумік з Добросина, яку шукали майже три тижні. Тіло жінки знайшов лісничий, який проводив обхід лісових угідь неподалік від місця, де вона збирала ягоди і загубилася

Як повідомляє портал «Знай.іа» Маленький українець потребує допомоги для перемоги над страшною хворобою.

«Знай.іа» писав, Чотирирічна українка з раком нирки потребує термінового лікування.