Стало відомо про те, що в Запоріжжі вночі пройшла масова «зачистка» Мафів. Влади почали виконувати свої обіцянки?

Таким чином, повідомляється, що в місті Запоріжжі і далі продовжують зносити незаконні споруди. Вночі четверга, 23 липня, було демонтовано відразу 15 Мафів.

Відео зачистки опублікували в співтоваристві @its_zp.

Варто відзначити, що раніше місцева влада говорила про те, що вони посилено візьмуться на Мафи. Також, в Запоріжжі була затверджена схема, по якій і були розміщені ці тимчасові споруди, або, як їх уже прийнято називати – Мафи. До речі, цим питанням пообіцяв зайнятися сам міський голова – Володимир Буряк.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, усі законні об'єкти, які були внесені в цю схему, мають необхідні документи. Відзначимо, в той же час у Запоріжжі продовжують встановлювати незаконні споруди без дозвільних документів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що кіоски і Мафи настільки набридли українцям, що вони вже написали петицію на сайті президента.

Таким чином, повідомляється, що до мерії звернулися громадяни, які вимагають заборонити розміщення Мафів, а також інших тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення.

Відповідна петиція зареєстровано на сайті Київської міської ради.

Ще шість років тому київська влада прийняла компромісне рішення про правила розміщення кіосків. Всім, хто отримав дозвіл до квітня 2013 року, продовжили ще на п'ять років. І в результаті столиця стала схоже більше на стихійний ринок, і гостям столиці, і місцевим жителям це не подобалося від слова зовсім. У петиції відзначено, що даний компроміс повинен піти в минуле, а всі кіоски і ларьки потрібно демонтувати раз і назавжди.

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавіруса взялися за Мафи

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві знесли МАФ, скандал на харківському ринку "Барабашово" перед очима - мати, копи і масове побоїще

Також «Знай.ua» писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око