Стало відомо про те, що в Бердянську в черговий раз зруйнували фігурку «piss» хлопчика у фонтані. Вандали знову взялися за старе.

Таким чином, повідомляється, що одна з визначних пам'яток курортного Бердянська Запорізької області, стала справжньою принадою для вандалів. Про це повідомляє «Про Бердянськ».

БЕРДЯНСК СЛОМАЛИ ФОНТАН

Никогда такого не было и вот опять...

Geplaatst door Новости Бердянска op Dinsdag 21 juli 2020

інцидент Стався у вівторок, 21 липня. Чоловік зруйнував скульптуру, яка розташовується на Азовському проспекті. Факт того, що зруйнував скульптуру вандал був зафіксований на камерах відеоспостереження, а також випадковими свідками.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Керівництво каналу, співробітникам якого знову доведеться ремонтувати позапланово його за свій рахунок, вже звернулися до співробітників правоохоронних органів, які повинні будуть розібратися з цим, і покарати винного.

Варто відзначити, що ця скульптура була вже зруйнована мінімум чотири рази, і це тільки за минулий рік. У вересні 2019 року навіть з'явився ролик, як школяр відбиває голову скульптурі «пісяючого хлопчика». Ролик надав інформаційний портал «Актуально».

Нагадаємо також, що раніше стало відомо про те, що в середу, 22 липня, жителі Троєщини в Київі помітили 15 велосипедів, які валялися на землі, неподалік від місця паркування. Дані велосипеди були прокатними і стояли на парковці вище паркану, але тепер не покатаєшся – вони зламані.

Пошкодження велосипедів оцінюються приблизно в 25 тисяч гривень. Зараз поліція розшукує свідків нічного вандалізму, пише "Київ Оперативний" у Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянин показав сміттєву "поляну" в столиці, гидко дивитися: "Люди - свині".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі вандали понівечили візитку міста, без сліз не поглянеш.

Також портал Знай.иа писав, що в київському парку "Перемога" група невідомих вандалів зіпсувала інсталяцію ведмедика.