Стало відомо про те, що в будинках запорожців з'явився «прибулець» родом з Азії. Комаха налякало місцевих жителів.

Таким чином, повідомляється, що китайці люблять їх є у фритюрі. Ось таке “щось” помітили мешканці Запоріжжя на стіні житлового будинку. Наближатися страшно, але розглянути – цікаво. Тому ці фото потрапили на загальний огляд в соціальну мережу.

У запорізьких будинках з'явився прибулець з Азії, фото: вільний джерело

Як виявилося, страшний на вигляд комаха є абсолютно неагресивним і безпечним. При цьому, вона не отруйна, тому переживати не варто. Це всього лише помаранчевий коник, а не павук або вже, як можна було подумати спочатку.

Звичайний оранжерейний коник в довжину не більше двох сантиметрів, і плюс до цього, вуса його ще два сантиметри, як мінімум, так як вони можуть рости аж до семи.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

комаха Живиться частинами рослин, і комахами, які опинилися поруч. Сюди входять мокриці, таргани, і так далі.

З-за того, що вони на вигляд не особливо приємні, багато хто часто їх вбивають, чого робити зовсім не варто, так як вони абсолютно нешкідливі, і іноді можуть бути навіть корисні з боротьбою проти шкідників, які заводяться у вас вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.іа" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"