Стало відомо про те, що в Запоріжжі хочуть прибрати бездомних собак з вулиць за допомогою черговий петиції.

Таким чином, повідомляється, що жителі міста Запоріжжя все частіше почали скаржитися на те, що по вулицях все частіше стали бігати бродячі собаки, які ведуть себе досить агресивно.

У Запоріжжі знову з'явилася петиція проти бродячих собак, фото: соціальні мережі

На сайті електронних петицій Запорізької міськради з'явилася пропозиція, в якому місцеві жителі просять міську владу вирішити проблему з бездомними собаками. Це потрібно зробити для безпеки дорослих і дітей, які гуляють по вулиці.

В тексті автора петиції Анни Іщенко йдеться про те, що Запоріжжя знову заполонили бродячі собаки. Також, почастішали випадки того, що вони нападають на людей. Саме тому, городяни просять місцеву владу звернути на це увагу, і вирішити проблему з бродячими собаками.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Не на папері, і не методом стерилізації тварин, які абсолютно не вирішують цю проблему. Екстрені та радикальні заходи дозволять запорожцям знову відчувати себе в безпеці.

Зовсім нещодавно стався ще один випадок, коли дворняшка вкусив жителя Запоріжжя. Мова йде про блогері Геннадія Коломойце публікація якого про випадок викликала бурхливу реакцію в мережі і критику з боку зоозахисників.

Нагадаємо, що під Дніпром пітбулі сильно налякали дівчину.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі двоє цуценят забрели на будівництво і потрапили в гарячу смолу.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак.