На кордоні з Молдовою затримали українця, який перевозив предмети з російською пропагандою. Про це розповіли в Держпродспоживслужбі Одеської області.

Повідомляється, що на пункті пропуску "Старокозаче", який знаходиться в Одесі на кордоні з Молдовою зупинили автомобіль українця. У результаті обшуку співробітники прикордонної служби виявили в ньому кілька предметів із забороненою символікою і пропагандою.

"Під час перевірки автомобіля, яким повертався з-за кордону громадянин України, прикордонники звернули увагу на нервову поведінку водія. З цієї причини прикордонники ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу", - сказано в повідомленні.

Під час обшуку прикордонники виявили в багажнику автомобіля прапори з символікою СРСР і гербом Російської Федерації. Також громадянин перевозив картини із зображенням російського президента, картини із зображенням військової техніки країни-агресора, нагороди, нашивки, а також велику суму грошей в іноземній валюті.

Про цю подію поінформували відповідні структури. В даний момент співробітники СБУ з'ясовують всі обставини інциденту щоб прийняти правове рішення.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Вилучені речі українця, фото: Держпродспоживслужба Одеської області

Вилучені речі українця, фото: Держпродспоживслужба Одеської області

Вилучені речі українця, фото: Держпродспоживслужба Одеської області

Нагадаємо, що українських заробітчан масово затримують в Чехії.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Путін нарощує військові сили поблизу українського кордону.

Також, "Знай.uа" писав, що під Львовом схопили банду злодіїв ромської національності.