Стало відомо про те, що в Запоріжжі поблизу торгового центру виявили тіло мертвого чоловіка. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що сталося це у п'ятницю, 24 липня. Поблизу торгового центру «Гагаріна», що знаходиться в Запоріжжі, був виявлений труп чоловіка.

У Запоріжжі на вулиці знайшли труп чоловіка, фото: скріншот з відео

Близько обіду на перетині вулиці Гагаріна, а також проспекту Соборного у Запоріжжі місцеві жителі натрапили на чоловіка, який вже був мертвий. Що стало причиною смерті - невідомо. Тіло накрили.

На місце одразу ж викликали співробітників правоохоронних органів, і Швидка допомога також приїжджала.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Примітно, що труп пролежав на вулиці з обіду аж до самого вечора. Місцеві жителі скаржилися на це, так як там ходили діти, і це може зруйнувати їх психіку.

Поки що в поліції не дали ніяких офіційних коментарів щодо цього інциденту.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Львівській області знайшли тіло чоловіка, якого вважали безвісти зниклим.

Таким чином, повідомляється, що тіло тридцятидворічного Михайла Шницара було знайдено через тиждень після того, як він без вісті пропав. Про це повідомив керівник ГО «Варта1» Ігор Зінкевич.

Що саме стало причиною смерті – поки що не повідомляється. Співробітники правоохоронних органів продовжують працювати на місці, щоб з'ясувати як можна більше обставин трагедії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу.

Як повідомляв Знай.іа , під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і пропав: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"

Також Знай.іа писав, що під Харковом пропав молодий атлет - батьки хлопця просять про допомогу.