Стало відомо про те, що в зоопарку Мелітополя Запорізької області, новонароджена лань зробила перші кроки. Це все зняли на відео.

Таким чином, повідомляється, що в родині ланей у зоопарку «Страусина ферма» відбулося поповнення. На сторінці установи в соціальній мережі Instagram опублікували відео з маленького кошеняти.

Малюк, який з'явився на світ зовсім нещодавно, вже зробив свої перші кроки. Співробітники зоопарку розповідають, що у сім'ї ланей це вже друга дитина, і цього вирішили назвати Бембі, в честь героя популярного мультиплікаційного мультфільму.

До речі, тварини в цьому зоопарку активно розмножуються. Навесні тут був справжній бебі-бум. Це означає, що умови утримання їм підходять.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що маленький левеня народилося 1 червня в зоопарку міста Маріуполь.

Про це повідомляє телеканал UA:Перший.

Левеня - спокійне і тихе, однак працівники зоопарку досі не знають статі новонародженого. Вся справа в тому, що мама левеня, левиця Багіра, не дозволяє нікому підходити до малого. Це її третя дитина, батьком кожного левеня Багіра був лев Барон. Всього в Маріупольському зоопарку проживає 11 львів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, В нафаршированому папугами автобусі намагалися вивезти левеня.

Як повідомляв портал Знай.іа, 15 вражаючих котів-рекордсменів.