У курортному Бердянську троє підлітків отруїлися пивом, за що старшого хочуть притягнути до відповідальності. Про подробиці інциденту розповідає місцеве видання IPnews.

Повідомляється, що в місті Бердянськ Запорізької області двоє підлітків – 14-річна дівчина та 16-річний хлопець – на чолі з повнолітнім приятелем, розпивали алкогольні напої. За інформацією правоохоронців, 18-річний хлопець пригощав своїх друзів пивом – вони кілька годин гуляли по різним закладам міста.

У Бердянську група підлітків отруїлася пивом / фото: Unsplash

Проте остання пляшка пива виявилася зайвою – всю компанію госпіталізували в місцеву лікарню з отруєнням. Сам інцидент стався 2 липня, проте 22 липня випадок був розглянутий членами адміністративної комісії Бердянського міськвиконкому.

В ході засідання комісії, було прийнято рішення про залучення 18-річного хлопця до адміністративної відповідальності згідно статті 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що в курортному Бердянську сталася масштабна пожежа, що охопила одну з люксових готелів. Вогонь охопив другий поверх і дах приватного готелю.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі на одному з проспектів руйнується цілий будинок. Він знаходиться в аварійному стані і в будь-який момент може рухнути, тому було прийнято рішення евакуювати жителів.

Також Знай.иа писав, що няню з приватного дитячого садка в Запоріжжі, де не так давно померла дитина, намагалися «перевести» на домашній арешт.