Стало відомо про те, що під час відпочинку в Запорізькій області загинула дівчина. Її не вдалося врятувати.

Таким чином, повідомляється, що стався страшний інцидент у Запорізькій області. Дівчина загинула під час відпочинку, так як її не встигли врятувати.

Про це повідомляє інформаційний портал РИА-Мелітополь.

Трапилася біда в Приазовському районі міста в суботу, 25 липня. Дівчина пішла купатися на пляж, і раптом потонула.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Свідки кажуть про те, що відпочиваючі кинулися її рятувати, і навіть витягли на берег, проте врятувати її так і не вдалося.

Також, очевидці говорять про те, що в той день на морі був шторм. Співробітникам правоохоронних органів тепер потрібно з'ясувати всі обставини трагедії.

Однак, до речі, як стало відомо пізніше, один з чоловіків бачив, як дівчина почала тонути, однак, нічого з цим не робив.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що ранок у Кирилівці не принесло відпочиваючим в Кирилівці туристам щастя. Замість теплої і спокійної води в Азовському морі, вони отримали негоду у вигляді дощу і сильного вітру.

Рятувальники кажуть, що вітер доходив до 12 метрів в секунду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розповіла синоптик, які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.