Стало відомо про те, що українець прийшов на пляж, проте викупався не один. Відпочиваючі були сильно обурені цим.

Таким чином, повідомляється, що чоловік привів на пляж коня і почав купати її в воді, поряд з іншими відпочиваючими. Це не сподобалося багатьом відпочиваючим, і вони почали висловлювати своє невдоволення.

Як зазначає видання "РИА Мелітополь", в курортному селищі Приморський Посад відпочиваючі спостерігали, як в морі купалася кінь. Справа в тому, що з допомогою коня чоловік заробляє гроші, і ось, після чергового робочого дня, її вирішили викупати на місцевому пляжі.

У мережі навіть опублікували ролик, на якому показують це сумнівне видовище. Користувачі мережі почали в інтернеті спілкуватися на тему того, чи це нормально, купати тварину разом з дітьми.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вони так і не змогли прийти до єдиної думки.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Львові посеред вулиці бігав лось. Очевидці зняли все, що відбувається на відео.

Таким чином, повідомляється, що відео в соціальній мережі Facebook з'явилося на сторінці Наталії Галицької. На ролику видно, як посеред міста, біля магазинів біжить лось. Звідки він там узявся – невідомо.

Нагадаємо, Труханів може ввести в Одесі сухий закон, карантинити доведеться "по-тверезому".

Як повідомляв портал "Знай.іа", Труханів ввів в Одесі "сухий" закон через карантин, справа в море.

Також Знай.іа" писав, що "Україна йде на роботу" - озвучений план щодо зняття карантину, інфографіка.