Стало відомо про те, що у Запоріжжі пройшов дощ, і це принесло купу радісних емоцій для дітей.

Таким чином, повідомляється, що це як раз той самий момент, коли крива дорога може принести відмінний настрій. У Запоріжжі діти перетворили калюжі в моря.

Багато коли чують про зливах, представляють відразу проблему. Мовляв, не можна буде ні нормально пройти, ні проїхати, ні просто погуляти. Калюжі, забруднені машини і взуття, всюди бруд – все це звичайно сумнівне задоволення.

Однак, як виявилося, навіть у таких речах можна знайти позитив, головне постаратися. Саме так і вчинили діти із Запоріжжя у Шевченківському районі. Вони влаштували для себе морський відпочинок у величезній калюжі, яка утворилася після дощу.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Все це зняли на камеру, і опублікували на сторінці в одній із соціальних мереж. Коментарі в основному позитивні. Можливо, хтось згадав своє дитинство без комп'ютерів і телефонів, коли звичайна калюжа могла перетворитися на справжнє море, а дощ був в радість.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що українські синоптики повідомили, що останній місяць літа - серпень цього року буде спекотним. Правда, жителям держави не варто хвилюватися, адже також очікуються численні опади.

Відповідний прогноз оприлюднили на сайті Укргідрометцентру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розповіла синоптик, які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.