Стало відомо про те, що в Запоріжжі відкривають новий маршрут для автобусів. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що автобусний маршрут під номером 98 буде їхати від проспекту 40-річчя Перемоги та до місцевого аеропорту. Він з'єднає великими автобусами міжнародний аеропорт «Запоріжжя», Шевченківський район із центром міста і далі з 3-їм Південним мікрорайоном. Таке рішення було прийнято виконавчим комітетом міської ради.

У Запоріжжі запускають новий маршрут, фото: сайт міської ради

Як повідомляють у міськраді, автобуси на цьому маршруті будуть проходити через ряд зупинок, якими користуються багато запорожці. Зокрема "Вул. Українська", "Вул. Базарна", "Автовокзал", "Залізничний вокзал «Запоріжжя-I» та інші. Фахівці впевнені, що він буде користуватися великим попитом.

Також, було зазначено, що маршрут буде тимчасово обслуговуватися комунальним підприємством «Запоріжелектротранс». Там буде працювати відразу шість великих автобусів, а ось вартість проїзду складе всього п'ять гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Все це буде відбуватися протягом трьох місяців. За цей час, буде виконано обстеження пасажиропотоків маршруту, а також проведуть конкурс на обслуговування з використанням автобусів великої місткості.

В разі перемоги на конкурсі, маршрут продовжить обслуговувати «Запоріжелектротранс», в іншому випадку – інший перевізник з великими автобусами», - отмечают у міськраді.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у спасіння чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.іа, в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважена людина побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.іа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.