Стало відомо про те, що в Запорізькій області з 1 серпня можуть дозволити роботу дитячих таборів.

Таким чином, повідомляється, що Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив про те, що в так званих «зелених» зонах з 1 серпня можуть дозволити почати роботу дитячих таборів. Приємна новина як для дітей, так і для їх батьків.

У Запоріжжі можуть відкрити дитячі табори, фото: скріншот з відео

А все тому що, як відомо, Запорізька область — одна з кращих за показниками, які Кабінет міністрів вибрав як маркери ситуації з COVID-19 в різних регіонах України.

На даний момент з Запорізької області знято максимальна кількість обмежень, що, очевидно, гарантує їй потрапляння саме в «зелену» зону.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Україні змінять підхід до карантинних норм і будуть вважати захворюваність не за кількістю хворих.

У МОЗ хочуть гармонізувати норми карантину з європейськими і будуть розраховувати показник захворюваності не за кількістю хворих, а по динаміці, як в країнах Євросоюзу.

Про це в середу, 22 липня, заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на селекторній нараді у президента Володимира Зеленського, повідомляє сайт президента.br />
За словами Степанова, сьогодні Кабінет Міністрів розгляне постанову, в якій визначено нові норми карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.иа, як діти в школу? У Міносвіти озвучили три сценарії початку навчального року.

Як повідомляв портал Знай.иа, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Також Знай.иа писав, Україна знову не потрапила в список країн, яким дозволено в'їзд в ЄС.