Стало відомо про те, що у Запоріжжі вбили співробітника правоохоронних органів. Перші подробиці про те, що трапилося.

Таким чином, повідомляється, що в Комунарському районі міста Запоріжжя сталася стрілянина. Співробітник поліції був підстрілений в той час, коли перебував поза службою. Стався цей інцидент на вулиці Космічній.

У Запоріжжі вбили поліцейського, фото: скріншот з відео

Між двома чоловіками розгорівся конфлікт, і як розповідають очевидці, через деякий час були чутні постріли.

На місце одразу ж прибули співробітники правоохоронних органів, і як виявилося, під час сварки, один з чоловіків дістав вогнепальну зброю і вистрілив своєму опоненту прямо в ногу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що потерпілим виявився співробітник правоохоронних органів, і після того, як йому була надана перша медична допомога, він був відпущений додому.

Як повідомляє відділ комунікації поліції в Запорізькій області, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 296. За хуліганство підозрюваному загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що курйозний і досить моторошний випадок стався в гіпермаркеті "Епіцентр" під Дніпром. Так, під час вибору зброї тамтешній покупець випадково натиснув на курок і підстрелив касира.

Про це повідомляє телеграм-канал "Дніпро зараз".

Як наголошується, даний інцидент стався "Епіцентрі" в Підгородному. Саме там, коли покупець вибирав собі пневматичну гвинтівку, він випадково натиснув на курок і вистрілив в касира.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber,щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.іа" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.іа писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"