Стало відомо про те, що в Запоріжжі хлопець заступився за жінку і став у підсумку інвалідом. Не забоялся і вирішив допомогти.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі хлопець заступився за дівчину в супермаркеті, і в підсумку поплатився своїм здоров'ям за це. 32-річний Микола прийшов в один з місцевих магазинів, і раптом побачив, що на касирку налетів якийсь неадекватний хуліган.

У Запоріжжі хлопець заступився за дівчину і поплатився здоров'ям

У Запоріжжі хлопець заступився за дівчину і поплатився здоров'ям 😢 32-річний Микола заступився за касирку в супермаркеті, на яку налетіли хулігани. І отримав за це битою по голові. Два тижні в комі, тривала реабілітація... Хлопець заново вчився ходити, їсти та розмовляти. Однак до нормального життя він так і не повернувся - бракує грошей 😔 Чому нападник вперто відмовляється визнавати свою провину? Та що каже суд?

Geplaatst door Факти ICTV op Dinsdag 28 juli 2020

Він відразу ж почав заступатися за жінку, за що і отримав битою від зловмисника по голові. Близько двох тижнів він був у комі, і весь цей час перебуває на реабілітації. Хлопцеві доводиться заново вчитися ходити, їсти, а також розмовляти.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До нормального життя він ще не повернувся, і навряд чи це станеться найближчим часом, так як грошей катастрофічно не вистачає.

Про те, чому нападник не визнає провину, незважаючи на всі речові докази, а також, що про це говорять в суді, розповіли в матеріалі репортажу від «Факти».

Варто відзначити, що не так давно в Запоріжжі хлопець також заступився за дівчину, за що і отримав від кривдника. Від удару він впав на асфальт і сильно вдарився. Лікарі довго намагалися його врятувати, а також провели операцію, але все марно. Кілька днів тому боєць «Азова» помер у місцевій лікарні.

Нещодавно Знай повідомляв, що маленький українець поборов рідкісне захворювання головного мозку, яке поставило під загрозу його життяю Блоагодаря волонтерської допомоги і коштів українців дитина зміг перемогти.

Знай писав, що молода львів'янка потребує допомоги і підтримки. Радість материнства затьмарив рак. Жінку нещодавно прооперували в Німеччині і видалили пухлину з головного мозку, але тепер їй потрібно дороге лікування. родина просить допомогти зібрати кошти.

Нагадаємо, Знай передавав, що маленький львів'янин вже три роки зі своїх 6 років провів у лікарнях. Він бореться за своє життя з раком і зараз, як ніколи йому необхідна підтримка українців.