Стало відомо про те, що комунальники Запоріжжя вирішили підтримати місцевих активістів, і допомогли в боротьбі за чистоту.

Таким чином, повідомляється, що, не сподіваючись на те, що їм хтось допоможе, жителі селища Зелений Яр, що в Шевченківському районі міста Запоріжжя, організували суботник, і власноруч вирішили навести порядок поблизу ЗУВК 42, що на вулиці Шевченка 277.

Жителі Запоріжжя вирішили самостійно очистити двір, фото: Запорізька ОДА

Ідея проведення такого заходу виникла близько двох тижнів тому, тоді було вирішено організувати ліквідації амброзії у прилеглих територіях.

«Але згодом дійшли висновку, що слід провести більш масштабне прибирання – скосити також бур'ян і прибрати обламані гілки», - кажуть жителі. Інформація про це з'явилася на сайті Запорізької обласної ради.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Жителі Запоріжжя вирішили самостійно очистити двір, фото: Запорізька ОДА

Однак, на акцію відгукнулося близько 15 реабілітантів БО «Православно-соціальна служба «Будинок милосердя». Працювали в основному косами, а некооторые рослини врывали вручну.

Активісти заявили про те, що в майбутньому вони мають намір проводити такі заходи частіше, і їх ініціатива була підтримана КРБП «Зеленбуд».

«Не чекайте, що вам хтось щось зробить – дійте самі», - радить організатор суботника Олена Макайя.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі футбольні фанати вийшли на суботник на стадіоні.

Також Знай писав, що в Києві засікли водія, який "навалив купу сміття прямо на узбіччі.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі утворилася несанкціоноване звалище останків тварин.