Стало відомо про те, що в Кирилівці берег який обвалився, звалився прямо на літнє кафе.

Таким чином, повідомляється, що на минулих вихідних у Кирилівці, і на деяких інших курортах Запорізької області вирувала негода. Вітер піднімав у море величезні хвилі, виблискували блискавки з громом, а також лілі сильний, проливний дощ.

Центр курортного селища Кирилівка, а також Федотова коса були затоплені, на пляжах були зірвані навіси, а ось дорога, яка з'єднувала Бірючий острів разом з Степком, і зовсім пішла під воду.

Власникам баз донині доводиться ліквідувати всі наслідки, які принесла негода. Комунальники Кирилівки також беруть у цьому пряма участь.

Популярні новини зараз
Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою До 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом
Показати ще

У місцях, які є дуже проблемними, починають відкачувати воду, а також прибирають бруд і уламки.

Коса Пересип, до речі, постраждав найменше, так як там є високий берег, але, біда нагрянула і туди. Наприклад, із-за сильної зливи глиняний насип обвалилася на центральний пляж, і в результаті, було зруйновано кафе.

Руйнування, які завдав ураган узбережжю Кирилівки показав у своєму новому відео місцевий блогер КреативныйМах. Крім того, він пройшовся по березі з металошукачем, в пошуках скарбів, які море винесло на берег.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Негода наробила біди на запорізьких курортах

Як повідомляв портал Знай.иа, улюблений курорт українців накрило градом
На Прикарпатті знову обрушилася негода. У популярному серед українців курортному місті Яремче випав потужний дощ з градом, який побив весь урожай місцевим жителям.

Також Знай.ua писав у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.