Стало відомо про те, що жителі Запорізької області зафіксували в небі загадковий силует. Дивовижне явище здавалося зовсім поруч.

Таким чином, повідомляється, що дане фото було зроблено в Пологах всього кілька днів тому. В небі з хмар вишикувався чіткий силует чоловічого особи, яка, за словами автора знімка, було дуже схоже на давньогрецького Юпітера.

У Запоріжжі ввечері жителі помітили явище в небі, фото: вільний джерело

І насправді, багато хто користувачі відзначають, що якщо придивитися, то якесь обрис все таки є, і дійсно схоже – кучерява зачіска, обличчя в профіль, а якщо більш уважно придивитись, то можна помітити губи і ніс.

Романтики і мрійники теж почали захоплено фотографувати незвичайні хмари. Адже не кожен день в гості приходить Юпітер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що фотограф із Запоріжжя відобразив зворотну сторону заходу сонця.

Я вышел на балкон и офигел. Обратная сторона заката.

Geplaatst door Игорь Лавров op Dinsdag 28 juli 2020

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у вівторок, 28 липня. Жителі міста Запоріжжя могли спостерігати за досить незвичним природним явищем. Таке не кожному пощастить побачити у своєму житті.

Місцеві називали таке явище «зворотним заходом сонця». В небі зібралися грозові хмари, прямо як перед зливою. В них відбивалося призахідне сонце, а також миготіли блискавки.

Нагадаємо, що над Карпатами комета пролетіла. Небесне тіло помітив закарпатський фотограф Олександр Мариаш - йому пощастило не просто стати свідком неймовірно рідкісного польоту комети, але й зафіксувати її рух на камеру.

Як повідомляв портал "Знай.иа", над Україною можна побачити комету Neowise – найяскравішу за останні сім років космічну гостю. Хвостату красуню можна спостерігати протягом липня.

Також, "Знай.иа" писав, що запорізький фотограф зняв на свою камеру комету під назвою Neowise, яка на даний момент пролітає повз Землі. він Зняв це в Хортицькому районі, поруч зі спуском на Вирву на Воронезькій.