Стало відомо про те, що на пляжі в Запорізькій області, автохам сам став жертвою свого нахабства. На допомогу прийшли відпочиваючі.

Таким чином, повідомляється, що в курортному селищі Кирилівка Запорізької області, на один з пляжів водій заїхав прямо на авто. Однак, відпочинок був зіпсований, так як він застряг прямо в піску.

даний інцидент Стався днями. Водій довго буксував на піску, поки, до нього на допомогу не прийшли відпочиваючі. Туристи довго штовхали машину туди-назад, але все це не обвенчалось успіхом. Машина щільно застрягла в пісках Азовського моря.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Мелітополі чоловік лопатою боровся з галасливими туристами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що в Мелітополі Запорізької області, чоловік вирішив перекопати дорогу, щоб автомобілі відпочивальників не могли дістатися до одному популярному озера. Про це пише інформаційний портал Акцент.

Він самостійно вирив яму, яка перегородила проїзд машин до озера, яке називається Гарячка. Пов'язано це з тим, що там постійно відпочивають галасливі компанії, особливо вночі. Вони заважають спати не тільки йому з дружиною, але, і шестирічному дитині.

Нагадаємо, українців попередили про різку зміну погоди.

Як повідомляв Знай. ua, з українського курорту терміново евакуювали всіх відпочиваючих.

Також Знай. ua писав, що київські водії пересідають на човни: відео.