Стало відомо про те, що на популярному українському курорті жінка за допомогою оригінального оголошення намагається знайти ще чоловіка.

Таким чином, повідомляється, що оригінальна спроба знайти собі пару на все життя була проведена в курортній Кирилівці. Жінці мабуть заміж невтерпеж, і вона вирішила піти на все.

Алла хоче заміж, фото: скріншот

Новина про це з'явилася в соціальній мережі Instagram. У цьому сезоні була вже сила-силенна перлів від туристів. Відпочиваючі натирали себе медузами, так як десь почули, що це може зцілити. Інші каталися на надувних «таблетках» затоплене селищу.

І ось, в черговий раз Кирилівка дивує. Ні для нікого не секрет, що багато приїжджають на курорт для того, щоб знайти собі другу половинку. Це може бути просто короткий роман, а може, й тривалі відносини, які переростуть у весілля.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

І ось, курортників потішило оголошення, яке, не так давно з'явилося в мережі. Якась Алла буквально прокричала всім, що вона хоче заміж. Нижче вона залишила свій номер телефону, і прохання телефонувати тільки після 24:00.

Досить забавно. Стає цікаво, чи багато з'явилося бажаючих стати потенційними нареченими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кирилівка пішла під воду, тонуть машини, негода наробила біди на запорізьких курортах.

Як повідомляв Знай. ua, шторм накоїв лиха на Закарпатті - вирвані дерева, побиті городи і темні будинки.

Також Знай. ua писав, що на Прикарпатті знову заллє, погода не пощадить нікого, град, грози і штормовий вітер.