Стало відомо про те, що дорозі на курорт на Азовському морі, був помічений автомобіль ВАЗ, в якому знаходилося більше 10 дітей.

Таким чином, повідомляється, що водій цього автомобіля зважився на дуже дику витівку, так як усередині транспорту відразу перебувало 13 дітей, і це тільки ззаду.

По дорозі в Кирилівку, фото: Новини Запоріжжя

Знімок з'явився в мережі завдяки очевидця, який бачив усе це на власні очі. На задніх сидіннях автомобіля про зумів нарахувати відразу 13 дітей.

Хто сидів попереду – невідомо, але, ця дорога вела в курортну Кирилівку, що знаходиться в Запорізькій області. Мабуть, вони вирішили всією сім'єю виїхати на море. Ситуація досить дивна, але кумедна. Поки що немає ніяких подробиць щодо інциденту, так як водій порушив правила перевезення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що для українських водіїв з'явилися новини про систему TruCAM. Так, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції, капітан поліції Олексій Білошицький заявив, що ділянок, на яких патрульні вимірюють швидкість з допомогою приладу TruCAM стане більше.

Про це стало відомо завдяки публікації Олексія Белошицкого в мережі Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запоріжжі молоді хлопці викрали машину і розбилися вщент, понівечене тіло збирали по частинах.

Як повідомляв Знай.иа, новий глава поліції Області засвітив "мажорну" декларацію - квартира, шикарні машини і гектари "городу".

Знай.иа писав, в Запоріжжі коп-кишеньковий нахабно обікрав п'яну жінку.