Стало відомо про те, що лісосмугу в центрі Запоріжжя перетворили на звалище. Перші подробиці про інцидент.

Таким чином, повідомляється, що за Критим ринком, який знаходиться практично в центрі Запоріжжя, повністю засмітили лісосмугу, і не скрізь є вуличні ліхтарі. Про це пише інформаційний портал "Індустріалка".

Центр Запоріжжя перетворився у смітник, фото: Індустріалка

Сухі гілки дерев, які так і норовлять впасти на голову, бур'яни, купа іншого різного сміття. Все це те, що можна побачити у лісосмузі поблизу залізничної станції імені Анатолія Алімова.

Центр Запоріжжя перетворився у смітник, фото: Індустріалка

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чого там тільки не можна побачити – різні пакети зі сміттям, розбиті пляшки, банки, і навіть, жіноча білизна.

Як ми вже писали, ця лісосмуга розташована практично в самому центрі міста Запоріжжя – між популярним тут Критим ринком, а також зупинкою «Діагональна». На перший погляд, навіть за фотографіями, здається, що це все знаходиться в якійсь глушині, але ніяк не в центрі міста.

Це місце грунтовно прибирали останній раз кілька років тому. Цю інформацію підтвердила місцева мешканка, яка щодня йде через лісосмугу на роботу. Буває, що лежать трупи тварин.

Тротуар вздовж цієї балки теж потребує ремонту, і прибирання. Хороший асфальт тільки на містку над залізницею.

Нагадаємо, Знай писав, що на Львівщині городяни обурилися величезними горами сміття, які залишають торгаші з місцевого ринку.

Також Знай повідомляв, що відома телеведуча взялася за прибирання в Карпатах.

Нещодавно Знай передавав, що Держекоінспекція допомогла позбутися від сміття в Луганській області.