На популярному курорті у Запорізькій області помітили незвичне природне явище. Там спостерігали справжнісіньке "небесне" цунамі, яке нависло просто над пляжем.

Про це повідомляє інформаційний портал Голос Запоріжжя.

Так, стало відомо, що на курорті у Кирилівці Запорізької області відпочивальники змогли спостерігати рідкісне природне явище. Над пляжем у небі наче повисла хвиля, таке явище відоме як "грозовий комір", або "небесне цунамі".

Скріншот


Такий грозовий комір у довжину іноді може сягати тисячу кілометрів, а в висоту — до двох кілометрів. Буває, що такі хмари знаходяться на висоті лише 100-200 метрів над землею. При цьому схожі на величезну змію, хмари летять із середньою швидкістю 50-60 кілометрів на годину.

Нагадаємо, 31 липня у Запорізькій області було оголошене штормове попередження - 1 рівень небезпечності (жовтий), пориви вітру на узбережжі Азовського моря сягали 25 м/с.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше В Яремче під жінкою з дітьми провалилася дорога - "Мамо, мені страшно".

Як повідомляв портал Знай.ua, Листи автофіксації порушень ПДР відправляються колишнім власникам – як не платити штраф за іншого.

Також Знай.ua писав, Засади в кущах і розширені повноваження копів - що готує автомобілістам новий закон.