В Запоріжжі літній чоловік заліз на дах висотного будинку по вулиці Хортицьке шосе, щоб відремонтувати телевізійну антену. Однак випадково оступився і полетів вниз з висоти дев'ятого поверху. Про це розповіли в ДСНС України в Запорізькій області.

Наголошується, що під час падіння чоловік провалився в так званий «температурний шов» будинки – невелику ущелину між двома частинами будівлі. Це трохи сповільнило падіння тіла, однак не врятувало чоловіка від численних травм.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Оскільки зовні «температурний шов» був облицьований сталевими листами, щоб дістатися до потерпілого, рятувальникам спочатку довелося демонтувати обшивку.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Витягши пенсіонера з щілини, його передали медикам швидкої допомоги. У чоловіка діагностували черепно-мозкову травму, травми грудної клітини та живота, перелом кісток тазу та гомілки.

Потерпілого терміново госпіталізували в міську лікарню №9. Приблизно через годину після госпіталізації пенсіонер помер в реанімаційному відділенні.

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі з вікна багатоповерхівки випала 2-річна дівчинка. За попередньою інформацією, дворічна дівчинка вийшла на балкон квартири на другому поверсі, де стояв стілець. Вона на нього залізла і випала з відкритого вікна.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові зневірений чоловік зробив крок у безодню - медики борються за покалічене життя.
Чоловіка з численними травмами доставили в найближчу лікарню

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром малятко полетіла в прірву зі страшної висоти замріялась на вікні, а прокинулась в реанімації. У Кривому Розі з вікна випала 6-річна дівчинка