Стало відомо про те, що відбувається на пляжах курортної Кирилівки після того, як там практично все літо жили медузи.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явилося кумедне відео. Як виявилося, на пляжах курортного селища в Запорізькій області, в Кирилові, практично зникли медузи. Ще кілька днів тому їх було тут непомірне кількість, і вони заважали туристам відпочивати, не можна було нормально зайти в море.

Кадри з місця опублікували на YouTube-каналі Travel Family.

У деяких місцях вони все ж таки ще залишилися, але, відпочивати стало набагато комфортніше, як зазначили автори ролика.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як йдуть справи зараз в Бердянськ - невідомо, однак, декілька днів тому стало відомо про те, що на Азовському морі після потужного шторму, який відбувся днями, пляжі засипало медузами, які не тільки заважають купатися, але і взагалі відпочивати.

За словами відпочиваючих, купатися в морі зараз дуже проблематично, адже воно кишить морськими мешканцями. Щоправда, туристи, які дуже сильно хочуть зануритися в море, мають завчасно готуватися до жорстких "поцілунків" медуз.

Також наголошується, що велика кількість морських мешканців і викинуло на береги, які засипані ними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше